Norme interne si proceduri

Contact Rapid

Solutia “Norme interne si proceduri” se adreseaza agentilor economici indiferent de tip, marime sau domeniu de activitate.

Este o solutie destinata gestiunii si managementului normelor interne si procedurilor, emise de factorii decizionali din organizatie, incluzand functiuni de versionare, modelare, scanare si capturare automata a documentelor.

Solutia presupune: definirea unei structuri organizationale,  se impart documentele pe categorii de documente in functie de tipul si caracteristicile acestora, se clasifica documentele din punct de vedere al nivelului de acces si semnatura.

Sunt create modele predefinite de documente si se definesc structuri de documente pentru fiecare categorie de documente creata.

Circulatia documentelor in organizatie, regasirea documentelor si punerea la dispozitie, spre consultare, a normelor si procedurilor interne, a este reglementata prin reguli strict definite in cadrul unui flux de distributie al documentelor. Pe baza fluxului de distributie definit solutia asigura trasabilitatea si istoricul documentelor si este urmarit timpul de raspuns.

Sunt permise efectuarea de actualizari ale informatiilor din documente, pe baza de semnatura, pe flux, inainte de stocarea lor in arhiva electronica.

Normele si procedurile interne, in format electronic, grupate pe categorii, sunt prelucrate si indexate, sunt validate si vizate spre neschimbare prin aplicarea semnaturii electronice, produsul final fiind documentul electronic.

Solutia faciliteaza regasirea rapida a normelor si procedurilor interne arhivate electronic prin utilizarea unor algoritmi performanti de cautare si in baza unei solicitari, in mod controlat, documentul este pus la dispozitia consultantului, conform drepturilor de dispozitie asociate documentului.

Expertiza SICAR ARCHISERV SRL, in acest domeniu este foarte vasta si definitorie pentru implementarea unui proiect de succes.

Daca sunteti interesati de o solutie profesionala pentru gestiunea si managementului normelor si procedurilor interne, va rugam sa ne contactati! 

Contacteaza-ne pentru o cotatie gratuita de proiect