Noutati

alfonso-navarro-693886-unsplashTot mai des se arunca planuri si strategii de afaceri, rezultate campanii, liste cu detalii de contact ale clientilor, documente juridice sau contracte, lucru ce poate afecta atat numele cat si pozitionarea in piata a companiei tale. Distrugerea securizata a documentelor elimina acest risc, documentele ce contin informatii confidentiale fiind distruse in siguranta.

Protectia documentelor sensibile este asigurata de ArhiServ prin respectarea politicilor stricte de securitate. Spatiul destinat acestui scop este monitorizat video iar perimetrul cladirii este deasemenea securizat cu paza umana 24/24h. Fluxul personalului propriu si al vizitatorilor este total monitorizat prin sistem de control acces cu cartele magnetice

Mai mult, ArhiServ vine in sprijinul clientilor cu furnizarea informatiilor despre documentele care pot fi distruse, utilizand aplicatia informatica specializata, atentioneza si furnizeaza clientilor listele cu aceste documente si acorda consultanta de specialitate in vederea obtinerii avizului de selectionare de la Arhivele Nationale, pentru materialul selectionat.

Fie ca esti in cautarea unui serviciu de distrugere pentru documentele al caror termen de pastrare a expirat, pentru hartia colectata in containere ecologie sau pentru documente confidentiale, ArhiServ ofera oportunitatea distrugerii securizate a documentelor, recicland hartia si deseurile rezultate.

Lasă un răspuns