Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Distrugere de documente

Servicii Arhiserv

ArhiServ va ofera oportunitatea distrugerii securizate a documentelor, recicland hartia si deseurile rezultate. Facem acest lucru pentru documentele al caror termen de pastrare a expirat sau pentru hartia colectata in containere ecologice, plasate discret in interiorul organizatiei dumneavoastra, de exemplu langa copiator.

Distrugerea documentelor astfel selectionate se realizeaza intr-un concasor cu nivel de securitate P3. Asta inseamna ca se creaza particule de hartie cu dimensiuni mai mici de 6 mm x 50 mm (≤ 320 mm2) sau fasii de hartie cu latime mai mica de 2mm si lungime nelimitata.

Protecția documentelor sensibile este asigurată prin respectarea politicilor stricte de securitate. Spatiul destinat acestui scop este monitorizat video iar perimetrul cladirii este deasemenea securizat cu paza umana 24/24h. Fluxul personalului propriu si al vizitatorilor este total monitorizat prin sistem de control acces cu cartele magnetice.

Evaluarea cantitativa a documentelor se poate efectua la sediul ArhiServ, cu un cantar electronic sau la sediul clientului, in situatia in care acesta din urma dispune de posibilitati in acest sens.

Documentele nu trebuie sa contina resturi precum: folii din plastic, reziduri alimentare, materiale care nu pot fi distruse sau materiale inflamabile.

ArhiServ vine in sprijinul clientilor cu furnizarea informatiilor despre documentele care pot fi distruse, utilizand aplicatia informatica specializata, atentioneza si furnizeaza clientilor listele cu aceste documente si acorda consultanta de specialitate in vederea obtinerii avizului de selectionare de la Arhivele Nationale, pentru materialul selectionat.

Un certificat de distrugere atestă faptul că documentele au fost distruse si reziduurile rezultate reciclate.