Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Misiune, viziune si valori ArhiServ

Companie 100% romaneasca, din 2015

Misiune

Oferim servicii de arhivare, depozitare si management al documentelor la cele mai inaintate standarde. Pe baza acestor servicii clientii nostri isi fundamenteaza deciziile generatoare de plus valoare pentru propriile afaceri.

ArhiServ creste valoarea informatiei in conditiile unui management securizat si profesional al acesteia.

Viziune

Intotdeauna ocupam o pozitie de lider de piata in domeniul serviciilor de arhivare, depozitare si management al documentelor.

Cunoasterea, reinventarea, autoperfectionarea, experienta vor determina recunoasterea valorii adaugate informatiei si reducerea costurilor de exploatare a acesteia prin procese inovative de transformare si management, in cadrul unor parteneriate de afaceri pe termen lung.

Valori

Valorile ArhiServ definesc caracterul si modelul nostru de business.

Excelenta in serviciile oferite

Fiecare client reprezinta un caz particular si pentru fiecare definim si modelam solutiile care i se potrivesc cel mai bine.

Responsabilitate

Ne desfasuram activitatea intr-un mod transparent, etic si responsabil construind parteneriate de afaceri pe termen lung.

Imbunatatire permanenta

Intotdeauna cautam solutii noi si reinvestim pentru imbunatatirea calitatii si performantei serviciilor oferite.

Oamenii

Oamenii formeaza echipa. Dorim sa ne mentinem reputatia bazata pe oferirea unor servicii de inalta calitate printr-o atitudine loiala si profesionista a fiecarui angajat.