ANGAJAMENTUL ECHIPEI

Contact Rapid

Angajament profesional

Ne angajam sa indeplinim la cele mai inalte standarde sarcinile incredintate prin dezvoltarea continua a echipei Sicar Archiserv, prin formare profesionala continua si prin dobandirea cunostintelor necesare.

Avem o echipa de specialisti calificati, cu competente si abilitati ce aduc plus de valoare prin idei inspirate si solutii adaptate nevoilor clientilor.

Protejarea informatiilor

Toate organizatiile actuale, indiferent de domeniul in care isi desfasoare activitatea sau de mediul in care activeaza (public sau privat) lucreaza cu informatii. Informatiile se constituie ca un “activ-drept de proprietate intelectuala” esential al organizatiei astfel incat gestionarea corecta a acestora asigura succesul in afaceri.

Prin specificul activitatii noastre pastrarea confidentialitatii informatiilor si a securitatii datelor reprezinta unul din principalele obiective ale Sicar Archiserv.

De ce sa protejam informatiile?

Chiar daca raspunsul pare evident, intrebarea trebuie pusa. Noi securizam fluxul informatiilor in cadrul Sicar Archiserv atat prin protectia fizica a acestora cat si prin metode avansate de criptare, codificare si control al accesului la aceste informatii.

Satisfactia clientilor

Clientul nostru este pe primul plan. Tot ceea ce intreprindem este orientat catre client.

Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a intelege nevoile clientului, nevoi care le satisfacem printr-un pachet de servicii de cea mai buna calitate.

Respectarea legilor si a reglementarilor interne

Toti angajatii Sicar Archiserv trebuie sa respecte legile si reglementarile in vigoare aplicabile in Romania.

Angajatii isi vor desfasura activitatea respectand toate politicile, procedurile interne si standarde aplicabile lor.

In situatia in care reglementarile in vigoare aplicabile in Romania (legi, ordonante de urgenta, hotarari de guvern etc.) sunt mai stricte decat politicile, procedurile si standardele Sicar Archiserv, in acest caz reglementarile legale vor prevala in fata normelor interne ale Sicar Archiserv.

Ne asteptam ca si partenerii nostri de afaceri sa adere la aceste standarde de legalitate.

Prevenirea fraudelor

Frauda reprezinta actul de rea-credința savarsit de cineva, de obicei pentru a realiza un profit material de pe urma drepturilor altuia; hoție, inselaciune.

De asemenea frauda o reprezinta si actiunea de falsificare a documentelor, omiterea sau ascunderea unor fapte, ori insusirea ilegala a unor bunuri sau informatii.

Prevenirea fraudelor este in interesul Sicar Archiserv

Pentru aceasta angajatii nostri vor respecta urmatoarele reguli:

  • Angajatii vor folosi bunurile materiale si resursele Sicar Archiserv numai in scopul realizarii activitatilor specifice. Utilizarea bunurilor materiale si resursele Sicar Archiserv. in alte scopuri este permisa numai cu acordul Managementului.
  • Toate tranzactiile si activele Sicar Archiserv trebuie sa fie inregistrate corect si complet in evidentele societatii.
  • Angajatii, indiferent de pozitia lor in Sicar Archiserv trebuie sa respecte normele, procedurile si politicile elaborate de catre Sicar Archiserv pentru a proteja integritatea datelor la care au acces. Aceasta implica si respectarea procedurilor referitoare la respectarea securitatii sistemelor informatice.
  • Angajatii nu vor folosi informatiile despre clienti, furnizori sau informatii interne decat in concordanta cu scopul desfasurarii activitatii Sicar Archiserv.

Conflictul de interese apare in momentul in care un angajat care trebuie sa indeplineasca o sarcina in numele societatii are si un interes personal care poate fi contrar intereselor Sicar Archiserv. Acesta poate afecta obiectivitatea si actiunile pe care Sicar Archiserv se asteapta sa fie indeplinite de catre angajat. Pentru prevenirea acestor conflicte angajatii nostri vor respecta urmatoarele reguli:

  • Toate deciziile legate de activitatea profesionala in cadrul Sicar Archiserv vor fi luate exclusiv in interesul companiei.
  • Angajatii vor evita orice tip de relatii, tranzactii care pot genera conflicte cu interesele Sicar Archiserv.
  • Angajatii vor declara orice conflict de interese in care sunt sau pot fi implicate.

Integritatea

Integritatea implica respectul fiecaruia dintre noi fata de activitatea desfasurata. Nu ne permite sa facem compromisuri intre interesele profesionale si cele personale in relatiile cu partenerii nostri de afaceri.

In relatiile cu partenerii nostri de afaceri manifestam onestitate si promovam principiile competitiei corecte.

Primirea sau oferirea de cadouri reprezinta un domeniu delicat care necesita din partea angajatilor o judecata echilibrata si se face numai cu respectarea stricta a normelor Sicar Archiserv.

  • Angajatii nu vor accepta cadouri sau alte beneficii materiale daca acestea pot influenta deciziile de afaceri.
  • Angajatii nu vor primi cadouri de natura materiala, financiara daca suspecteaza ca cel care ofera aceste cadouri are un interes direct in schimbul acestora.
  • Daca un angajat nu este sigur daca oferirea sau primirea unui cadou este permisa din punct de vedere legal sau contractual, acesta nu va oferi sau primi acel cadou fara acordul managerului caruia ii este subordonat.

Servicii de calitate certificate

Succesul pe o piata atat de competitiva impune desfasurarea tuturor activitatilor in fluxuri bine controlate si monitorizate.

Noi va oferim servicii la cele mai inalte standarde in domeniu, avand in curs de implementare Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2008.

Protejarea mediului

Cu totii ne dorim o lume mai curata. Fiecare dintre noi poate contribui la salvarea naturii si la oprirea poluarii prin diminuarea reziduurilor aruncate.

Echipa Sicar Archiserv isi asuma angajamentul de a ocroti mediul inconjurator si de a utiliza resursele naturale intr-un mod cat mai responsabil. Fiind o companie din domeniul serviciilor, impactul nostru asupra mediului este mai redus decat in alte organizatii insa admitem ca utilizarea zilnica a resurselor naturale provoaca un impact negativ asupra mediului inconjurator.

Responsabilitatea noastra privind ocrotirea mediului inconjurator se manifesta si prin modul in care tratam deseurile pe care noi le colectam selectiv, urmand a fi reciclate in conformitate cu regulamentele de protectie a mediului inconjurator.

Contacteaza-ne pentru o cotatie gratuita de proiect