Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Servicii de scanare documente

Arhivare electronica

Accesul la documente se efectueaza via browser web, prin intermediul unei singure interfete, intuitive si usor de utilizat.

Acest lucru faciliteaza lucrului colaborativ, si stabilirea traseului pe care trebuie sa-l parcurga fiecare tip de document in interiorul companiei.

Organizarea logica a arhivei fizice este modelata si pe structura arhivei electronice, realizandu-se automat o legatura intre arhiva fizica si cea electronica. In ambele cazuri este mentionata locatia documentelor.

Este asigurata conversie rapida in format digital a documentelor pe hartie prin utilizarea scanerului echipat cu ADF si clasificarea automata a acestora folosind modelele (sabloanele) predefinite pentru Unitatea Arhivistica (UA), Unitatea Arhivistica Secundara (UAS) si Documente (DOC)

Documente scanate de inalta calitate si acuratete, indiferent de format si volum

ArhiServ ofera servicii complete de scanare a documentelor, la sediul societatii dumneavoastra, in cazul in care conditiile tehnice permit acest lucru sau la sediul ArhiServ, folosind cele mai noi tehnologii OCR (Optical Character Recognition) si ICR (Intelligent character recognition), in conditii de maxima productivitate, calitate si acuratete.

Se poate efectua scanarea tuturor documentelor, indiferent de forma de prezentare, indiferent de tipul si calitatea hartiei, inclusiv color, documente/ desene in format mare (A3 sau mai sus) si indiferent de volumul de scanare.

Serviciile de scanare, prestate la cerere va asigura accesul la documente, in orice moment, fara a va priva de informatiile si datele importante atunci cand aveti nevoie.

Formatele electronice ale documentelor, in functie de solicitarile dumneavoastra pot fi .tif, jpg, .pdf, pdf/A, doc, xls, docx, xlsx, etc.

Documentele scanate va pot fi puse la dispozitie pe un suport de stocare extern (CD/DVD, Blu-ray disk, etc.) sau pot fi arhivate electronic in arhiva electronica ArhiServ, unde puteti obtine accesul si puteti efectua consultari on-line, in mod securizat, ale documentelor dumneavoastra.

Documentele scanate sunt supuse unor riguroase proceduri de verificare a conformitatii acestora cu originalul.

Pentru clientii nostri scanam documente rezultate in urma desfasurarii activitatilor economice in diverse domenii. Astfel, putem enumera cateva din aceste tipuri de documente: contracte de afaceri, contracte de munca, fise de personal, interviuri si chestionare, fise medicale, facturi fiscale, comenzi de productie, certificate de inspectie si calitate, dosare de proiect, desene si schite de executie, etc.