Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Servicii de stocare si recuperare documente

Arhivare electronica

In domeniul IT, termenul de “backup storage” este perceput ca o copie activa a mediului de stocare care poate fi folosita pentru restaurarea datelor atunci cand medii de stocare de capacitate medie, cum ar fi un hard-disk, se defecteza cu pierderea datelor de pe acest mediu.

Intr-o organizatie efectele pierderii de date asupra afacerii poate fi catastrofala astfel incat este deosebit de important ca sa existe politici de backup strict definite si sa fie furnizate solutii pentru backup de reserva.

Pentru un computer personal o copie backup de rezerva a datelor este realizata inca, folosind unitatile DVD, ZIP, sau stick-urile de memorie USB.

Externalizarea acestor servicii catre Sicar Archiserv va reduce costurile, divizate, implicate si le va reuni pe toate intr-un abonament lunar, oferind posibilitatea echipei dumneavoastra de a-si concentra eforturile catre provocarile cu adevarat importante ale afacerii pe care o desfasurati.

Pentru organizatii, copiile backup de rezerva se fac prin replicarea datelor:

  • sisteme de stocare multidisk, cum ar fi RAID;
  • sisteme de stocare care functioneaza ca un echipament atasat la retea – NAS;
  • sisteme de stocare care functioneaza ca parte dintr-o retea de stocare – SAN;
  • sisteme de stocare care functioneaza ca parte a unui sistem de stocare pe niveluri.

Un sistem avansat de backup al datelor presupune efectuarea acestuia atat pe sistemul de disk-uri cat si pe benzi de stocare. Sofware specializat este folosit pentru managementul echipamentelor si al copiilor backup ca parte a unui sistem de stocare.

Sistemele de backup pe banda sunt folosite pentru stocarea arhivelor.

ArhiServ dispune de centru de backup ce cuprinde echipamente de stocare si backup pe unitati cu banda aflat la distanta apropiata fata de locatia serverelor principale.

Acesta facilitate ne ofera posibilitatea de a reduce la minim riscul pierderilor accidentale de date si de a oferi clientilor nostri siguranta deplina pentru arhivele de documente stocate.

Construirea unui mediu de stocare si backup in organizatia dumneavoastra nu este intotdeauna o sarcina usoara.

Aceasta antreneaza investitii foarte mari in echipamente IT, in software specializat, cheltuieli de personal cu specialistii IT, pregatirea acestora, cheltuieli mari cu energia electrica si cu amenajarea conform standardelor a camerelor centrelor de date.