Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Arhiva documentatii tehnice

Solutii ArhiServ

Solutia “Arhiva documentatii tehnice” se adreseaza agentilor economici indiferent de tip, marime sau domeniu de activitate.

Este o solutie destinata gestiunii si managementului documentatiilor tehnice, incluzand functiuni de versionare, modelare, scanare si capturare automata a documentelor.

Solutia presupune: definirea unei structuri organizationale,  se impart documentele pe categorii de documente in functie de tipul si caracteristicile acestora, se clasifica documentele din punct de vedere al nivelului de acces si semnatura.

Sunt create modele predefinite de documente si se definesc structuri de documente pentru fiecare categorie de documente creata.

Daca sunteti interesati de o solutie profesionala pentru gestiunea si managementul contractelor si al altor documente notariale, va rugam sa ne contactati!

Circulatia documentelor in organizatie, regasirea documentelor si punerea la dispozitie, spre consultare, documentatiilor tehnice, este reglementata prin reguli strict definite in cadrul unui flux de distributie al documentelor. Pe baza fluxului de distributie definit solutia asigura trasabilitatea si istoricul documentelor si este urmarit timpul de raspuns.

Sunt permise efectuarea de actualizari ale informatiilor din documente, pe baza de semnatura, pe flux, inainte de stocarea lor in arhiva electronica.

Documentatiile tehnice, in format electronic, grupate pe categorii, sunt prelucrate si indexate, sunt validate si vizate spre neschimbare prin aplicarea semnaturii electronice, produsul final fiind documentul electronic.

Solutia faciliteaza regasirea rapida a documentatiilor tehnice arhivate electronic prin utilizarea unor algoritmi performanti de cautare si in baza unei solicitari, in mod controlat, documentul este pus la dispozitia consultantului, conform drepturilor de dispozitie asociate documentului.

Documentatiile tehnice arhivate pot fi puse la dispozitia clientilor partenerului nostru, fara implicarea si fara eforturi suplimentare din partea acestuia.

Expertiza ArhiServ, in acest domeniu este foarte vasta si definitorie pentru implementarea unui proiect de succes.