Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Solutii pentru domeniul financiar-bancar

Solutii ArhiServ

Specific pentru societatile financiar – bancare sunt documentele doveditoare si justificative cu privire la operatiunile efectuate.
Astfel regasim aici documente specifice: Ordinele de plata, CEC-urile, Biletele la Ordin, Extrasele de cont, Specimene de semnaturi, Contracte de credit, Contracte de cont si altele.

Indiferent de care din aceste documente este vorba, institutia financiara trebuie sa livreze documentul catre clienti si catre personalul propriu aproape instant si cu inregistrari exacte.

Din acest motiv pentru institutiile financiare, arhivarea, indiferent daca este fizica sau electronica, reprezinta o alegere necesara si obligatorie pentru desfasurarea procesului de afaceri in contextul provocarilor tehnologice actuale. .

Daca sunteti interesati de o solutie profesionala pentru domeniul financiar-bancar,
nu ezitati sa ne contactati!

In ambele situatii institutia financiara trebuie sa se asigure ca furnizorul de servicii de arhivare va furniza in timp util si corect documentele solicitate.

Acesta este un proces critic si strict controlat, pe care ArhiServ la implementat cu succes iar experienta acumulata este definitorie in abordarea unor noi parteneriate de afaceri in acest domeniu.

Evolutia si dinamica tehnologiei IT obliga institutiile financiar-bancare la costuri enorme in ceea ce priveste achizitia de hardware, licente software, instrurea personalului si cheltuieli de implementare.

Serviciile de arhivare si managementul documentelor intra si ele in aceasta categorie iar externalizarea acestora catre companii specializate este una din cele mai optime solutii.

Alaturi de economia adusa de reducerea cheltuielilor investitionale apare si o componenta rezultata din reducerea cheltuielor legate de inchirierea si intretinerea spatiilor in care se afla arhivele acestor institutii.
Arhivele institutiilor financiar-bancare sunt divizate in teritoriu, conform structurii organizationale, in spatii care nu intotdeauna corespund unei bune practici arhivistice.

Relocarea acestor arhive divizate catre arhiva detinuta de ArhiServ este un proces firesc si se poate desfasura atat pentru documentele activitatii curente cat si pentru documentele istorice.

Pe de alta parte solutia informatica pentru managementul documentelor dezvoltata de ArhiServ aduce transparenta totala in comunicatia interdepartamentala a organizatiei.
Modelarea fluxului informational al organizatiei in aplicatie face posibila comunicarea si transmiterea directa a oricarui tip de document intre departamente, fara intarzieri si fara cheltuieli suplimentare.

Este un avantaj competitional incontestabil acela de a regasi rapid documente fizice si electronice in acelasi loc, de a putea efectua rapid comenzile pentru servicii de arhivare on-line, de a controla modul de acces la documente.

Aflati ca prin externalizare serviciilor de arhivare a documentelor economisiti timp, castigati spatiu, eliminati riscuri si neconformitati, beneficiati de garantii si politici de disaster – recovery si securitate pentru documentele dumneavoastra. Toate aceste va costa un singur abonament, fara a avea costuri dispersate si fara riscuri asumate.