Arhiserv

Lun - Vin 8.00 - 16.00

Sâmbătă, Duminică ÎNCHIS

Str. Mircea cel Bătrân nr 119

Ploiești, PRAHOVA

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

0757.329.670

Apel Taxabil Normal

Servicii de arhivare electronica

Servicii ArhiServ

Arhivarea electronica este procesul de transpunere in format electronic a documentelor, format accesibil echipamentelor electronice de prelucrare si stocare a datelor, prin scanarea documentului de pe hartie, clasificarea acestuia si asocierea de metadate.

In contradictie cu avansul tehnologic, in multe companii se folosesc inca fisiere si documente pe suport de hartie.

Valoarea informatiei pe suport de hartie este diminuata de efortul de a o regasi, de riscul de a pierde informatii critice, de posibilitatea dublarii informatiei, de un timp de raspuns lent la solicitarile clientilor sau managerilor.

In acest context, un sistem unitar de management al documentelor faciliteaza accesul instant, printr-un singur click la documente, stabileste nivele de securitate si de confidentialitate pentru angajati companiei sau poate facilita accesul on-line al clientilor acesteia direct la documentele din cont fara a mai fi necesare mesaje sau convorbiri telefonice suplimentare.

ArhiServ a implementat cu succes acest sistem de management al documentelor iar dumneavoastra sunteti unul din potentialii clienti care il pot utiliza.